Inuit Ataqatigiit holder ordinært landsmøde

Inuit Ataqatigiit holder ordinært landsmøde

Inuit Ataqatigiit holder ordinært landsmøde hver 3. år, og i år vil landsmødet blive afholdt den 20. og 21. juli i Aasiaat.

 

Inuit Ataqatigiits har været et forbund i 45 år, og vi vil i samarbejde med vores lokalafdeling holde vores landsmøde, der forbundet blev stiftet i sin tid.

På landsmødet vil lokalafdelinger sammen med folkevalgte fastsætte partiets politiske mål i de kommende 3 år og vil vælge partiets hovedbestyrelse.

 

Interesserede, observatører samt indbudte vil deltage i landsmødet. Planen for landsmødets afholdelse vil jf. vedtægterne blive offentliggjort 3 uger før landsmødets afholdelse.

 

Om Inuit Ataqatigiits landsmøde udtaler formand for Inuit Ataqatigiit følgende: “Jeg ser frem til landsmødet som vil finde sted hvor forbundet blev stiftet; vores parti har et stort ansvar overfor vores samfund og har pligt til at sikre det bedste for vores land og dets befolkning. Jeg har store forhåbninger til at vi under landsmødet sammen med vores bagland vil fastsætte mål for de kommende år.”

 

På vegne af Inuit Ataqatigiits Hovedbestyrelse

Múte Bourup Egede

Formand for Inuit Ataqatigiit