Inatsisartut har indledt efterårssamlingen

af: Inuit Ataqatigiit i Inatsisartut

Inatsisartut har indledt efterårssamlingen

Der er fornyelse i Inuit Ataqatigiit i Inatsisartut. En ny gruppeformand er nu udpeget. Den nye gruppeformand er Aqqa Samuelsen, som er medlem af Inatsisartut for Inuit Ataqatigiit. Dermed afløser han Mimi Karlsen, som i mange år har været en trofast og urokkelig gruppeformand i Inuit taqatigiits gruppe i Inatsisartut. 

’’Indledningsvis er jeg glad for den tillid man har vist mig og givet mig mulighed. Jeg ser frem til det kommende arbejde og jeg føler at jeg allerede er godt i gang. Jeg vil selvfølgelig gøre en fokuseret indsats og vil ikke mindst videreføre den store indsats som Mimi har gjort, hvorfor jeg ser frem til arbejdet. Det er sikkert at vi har store opgaver som vil gavne Grønland og det grønlandske samfund, hvorfor jeg vil give mig hen til mit arbejde. Jeg er ved at vi alle i Inuit Ataqatigiit er bekendt med det’’, udtaler Aqqa Samuelsen’.  

Aqqa Samuelsen er kendt for at underholde med guitarspil i sin fritid. Han lægger vægt på at bane vej for ungdommen, og vi ved at han har gjort en stort stykke arbejde for at sikre, at vores unge styrkes i både krop og sjæl.
 

Ved Mimi Karlsens sygeorlov fra Inatsisartut er Mariane Paviasen indtrådt som suppleant i Inatsisartut.

Mariane kommer fra Narsaq og er kendt som en ildsjæl i Sydgrønland. Som hendes særlige interesser i politik kan nævnes, at hun kæmper for en udvikling der respekterer borgere og som sætter både miljø og natur i højsædet, hvilket hun allerede har realiseret i sin egenskab som formand for URANI NAAMIK som hun fortsat er formand for.  Hun har voksne børn og er bedstemor. Hendes uddannelser er: HK-assistent, H.I. S. operarør samt uddannet som leder i Ledelsesakademi. 

Med denne korte meddelelse ønsker vi Aqqa Samuelsen og ikke mindst Mariane Paviasen velkommen og vi ser frem til at arbejde sammen med dem, ligesom vi er sikre på, at deres samarbejde og viden vil styrke gruppen. Et nyt Inatsisartutår er nu indledt og nye ansigter og kræfter er kommet frem og vi har nu et nyt gruppeformandskab. Inuit Ataqatigiit er sikre på, at vi også under denne efterårssamling vil vise Inuit Ataqatigiit urokkelige politik og mål.