Lad os udveksle meninger uden at hverken true eller terrorisere hinanden

Lad os udveksle meninger uden at hverken true eller terrorisere hinanden

Inuit Ataqatigiit kan under ingen omstændigheder acceptere trusler eller hårdhændede metoder overfor medlemmer af Inatsisartut. Vi opfordrer til at vi ansvarsbevidst udviser ansvarlighed, fordi terrorisering og trusler er ulovlige. Vi accepterer heller ikke begrænsninger af ytringsfriheden i samfundet. Vi skal værne om dem der har andre meninger end vores. Det at nedgøre og true folk med andre meninger end sin egen er et tegn på svaghed som ikke accepteres. Hvis vi over for vores efterkommere kan vise at vi udtrykker vores meninger redeligt og som et eksempel til efterfølgelse vil det være positivt.

Lad mig på vegne af Inuit Ataqatigiit understrege, at vi under ingen omstændigheder vil acceptere trusler eller opfordringer af andre for at udøve vold mod de folkevalgte. Dette opfordring ønsker vi også bliver fulgt i de sociale medier. Man kan have en meningsudveskling uden at true andre eller terrorisere andre. 

På vegne af Inuit Ataqatigiit ønsker jeg at opfordre befolkningen om, at sprede den frie mening ud i samfundet for netop at styrke sin identitet. For et stærkt samfund har stærke meninger og skal have et stærkt sind. Vi har alle et ansvar for at føre en debat uden at skulle true andre. Lad os håbe på, at vi alle kan holde frie meningsudvekslinger uden trusler eller terror for vores land skyld og for befolkningens skyld.

Inuit Ataqatigiit

politisk ordfører

Aqqaluaq B. Egede