5. oktober Lærernes verdensdag

Lærernes dag

Den 5. Oktober er lærernes internationale kampdag. På dagen fejrer man lærerens internationale dag, hvor man med udgangspunkt i lærernes dagligdag drøfter vilkårene for lærernes dagligdag forskellige steder i verden.

Tillykke til alle lærerne. Tak fordi I tager af jer nogle fundamentale forhold i vores samfund. I underviser vore børn til at kunne begå sig i det samfund de lever i. I skaber gode rammer for at børnene senere kan få en relevant og en god uddannelse, for at de derved kan opnå bedre løn- og levevilkår senere hen.

Lærere – I skal have tak for at I ikke alene underviser vore børn, men skaber samtidigt også gode rammer for vore børns dagligdag samt muliggør at de kan stole mere på sig selv. At I på denne måde er med til at skabe gode rammer for vore børns daligdag.

Vi har som folkevalgte forpligtiget os til at skabe gode rammer for lærernes arbejde samt at I har mulighed for at give børnene god og relevant underisning omkring de forskellige forhold. Derfor vil vi fra IA´s side fortsat arbejde med kontinuerlig udvikling af skole- og uddannelsesområdet.

Vi håber og ønsker, at I fejrer jeres dag og markerer det som værende en vigtig dag. Det synes vi er vigtigt.

Mimi Karlsen, Inuit Ataqatigiit