Fra Inuit Ataqatigiit: Stort tak og tak fordi i stoler på os

Fra Inuit Ataqatigiit er vi glade og stolte over det flotte resultat. Vi glæder os allerede og er klar til at tage ansvar og gå i gang med et stort stykke arbejde der ligger forude. Vi vil gerne sige tak til alle vores kandidater og ikke mindst til alle dem der tror på os og stoler på os og stemt i alle dele af landet.

Vi vil arbejde troværdigt og seriøst og vi vil sikre mere nærhed og mere demokratisk tilgang i alle dele af landet.

Vi er selvfølgelig meget glade for at at Inuit Ataqatigiit har fået det største antal stemmer i to kommuner, det skal især nævnes det fantastiske resultat i nordgrønland hvor vi er gået markant frem og er parate til at tage fat. I alle steder skal der være en sammenhængende arbejde mellem bygdebestyrelserne og kommunalbestyrelserne indbyrdes som vi har med i vores valgprogram, og ikke mindst skal vi arbejde for at der etableres lokalråd i byer der ikke har kommunens centrale kontor.

Vi er glade og beæret for at vi endnu engang er de største i Kommuneqarfik Sermersooq, og vi vil især sige stort tillykke til Asii Chemnitz Narup til et meget flot valgresultat, som viser at hun har gennemført et stort stykke arbejde med troværdighed. Vi har gode forventninger til forhandlingerne i Qaasuitsoq Kujalleq og ikke mindst i resten af kommunerne har vi også gode forventninger til at Inuit Ataqatigiit vil komme til at få et godt og indflydelsesrigt position.

Det skal også siges at vi er meget glade for at vi er gået frem i bygdebestyrelserne og derfor vil vi også gerne sige et stort tak.

Lad os kendetegnes ved seriøsitet, pålidelighed fra vores folkevalgte, samt en dedikation til befolkningen uden bibeskæftigelser fra vores borgmestre.

 

Formand, Sara Olsvig

Inuit Ataqatigiit Kattuffiat

 

Foto: Hans Jukku Noahsen