Dybt taknemmelig for resultat

Inuit Ataqatigiit fik et godt valg på landsplan og klarede det også godt i Kommuneqarfik Sermersooq.

”Jeg er dybt taknemmelig for resultatet og meget, meget ydmyg over den tillid så mange mennesker har vist mig personligt. Men først og fremmest er jeg glad for, at det samlet er gået Inuit Ataqatigiit så godt – og at vi nu med fornyet styrke kan skabe fremskridt, tryghed og udvikling i Grønland.”

”Jeg vil gerne sige tak for valgkampen til alle partier og kandidater i Kommuneqarfik Sermersooq. Nu går de politiske drøftelser om et politisk grundlag i gang. Det håber jeg kan komme på plads i løbet af nogle dage, og så løfter vi selvfølgelig sløret for indholdet snarest derefter. I første omgang vil jeg mødes med alle partierne og tale om arbejdet i kommunalbestyrelsen fremover og jeg starter naturligvis med Demokraatit her til morgen.”

”Jeg vil gerne lykønske Demokraatit med deres flotte valg og fremgang – og takke for det gode samarbejde vi har haft hidtil, og jeg ser frem til at udbygge det.”

”Jeg vil gerne sige særligt tak til min partiformand Sara Olsvig for hendes store arbejde og store støtte her i valgkampen. Der er mange gode grunde til at være IA’er og være stolt af det. Sara er én af dem, og jeg er meget taknemmelig. Jeg vil også gerne lykønske hende med det flotte IA-resultat på landsplan. Og en særlig lykønskning til Ane Hansen for det fremragende valg.”

 

Asii Chemnitz Narup