Politiske mål

Grønlands stemme i Folketinget

Inuit Ataqatigiit i Folketinget varetager Grønlands interesser på de mange områder, som endnu ikke er hjemtaget, og for grønlændere i Danmark. Vi ønsker at skabe mærkbare forandringer i de grønlandske borgeres hverdag og sikre et trygt, retfærdigt og bæredygtigt samfund med plads til alle.

Politik i øjenhøjde

Inuit Ataqatigiit er jeres troværdige og resultatorienterede parti i Folketinget. Vores arbejde tager udgangspunkt i borgernes reelle behov og vi stræber på at levere politik i øjenhøjde gennem klar kommunikation og inddragelse.

Intet om Grønland, uden Grønland

Inuit Ataqatigiit i Folketinget arbejder for at Grønland altid inddrages rettidigt og sikres større indflydelse på egne anliggender og forhandlinger. Vores dialog er baseret på gensidig respekt og professionalisme. Vi søger altid maksimal indflydelse på beslutninger, der vedrører Grønland samtidig med, at vi bestræber os på at styrke regeringens viden om Grønland.

Bliv medlem

Enhver som tilslutter sig Inuit Ataqatigiits formål og som ønsker at tage del i organisationens gøremål, kan blive optaget i en lokalafdeling. Det er også muligt at blive passivt medlem.