thesis archive page custom how to write scientific papers raleigh live homework help dissertation topics examples www custom essays lab co uk

Politik

Landsmøder deklarationer og lignende

Præambel:

Inuit Ataqatigiit arbejder for grønlandsk selvstændighed, såvel økonomisk som politisk. Ligestilling og lighed, lige muligheder i samfundet, demokrati og menneskerettigheder er vores grundlæggende værdier. Vi ønsker et bæredygtigt samfund i udvikling, hvor brugen af levende og ikke-levende ressourcer, innovation, kulturel og social integritet og økonomisk udvikling går hånd i hånd.

Hovedbestyrelsens beretning

Kære venner, kollegaer, landsmænd, ærede gæster m.m.

Jeg vil nu fremlægge hovedbestyrelsens beretning i henhold til vedtægterne for Inuit Ataqatigiit Kattuffiat.

Arbejdsprogram

En valgperiode i opposition

Inuit Ataqatigiit arbejder for et selvstændigt Grønland. For Inuit Ataqatigiit er tanken om selvstæn-dighed mere end ønsket om politisk og økonomisk selvstændighed. Selvstændighed er også en men-neskelig drivkraft og egenskab der skal bygges op indefra

Inuit Ataqatigiit arbejder for et økonomisk og politisk selvstændigt Grønland, der ledes ud fra principperne ombæredygtighed. Vores fælles ressourcer skal komme hele samfundet til gode. Det politiske arbejde skal hvile på principper om ligeværdighed, gensidig respekt og solidaritet.

”Med dette seminar ønsker vi fra Inuit Ataqatigiit at bringe nogle af de erfaringer fra uran-udvinding vi ikke hører så meget om ind i den grønlandske debat. Vi har fundet det vigtigt, at have deltagere fra Canada og Australien, som ofte fremhæves som gode eksempler. Med seminaret håber vi at bidrage til en mere forskelligartet vidensdeling”, siger Sara Olsvig, formand for Inuit Ataqatigiit.

Præambel:

Inuit Ataqatigiit står sammen om fortsat at udvikle et stærkt samfund, hvor demokrati, lighed og menneskerettigheder er bærende. Målet er selvstændighed og et bæredygtigt samfund i fremdrift – økonomisk, socialt og miljømæssigt.

neqarnissaat pillugit Inuit Ataqatigiit ataatsimoorput. Anguniagarput tassaavoq Kalaallit Nunaat namminersortoq, ineriartortoq – aningaasaqarnikkut, inooqatigiinnikkut avatangiisitigullu piujuartitsinermik tunngavilik.

Med henvisning til principprogrammet og deklarationen fra landsmødet i Ilulissat 2017 fremsætter Inuit Ataqatigiit følgende deklaration

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Inuit Ataqatigiit Kattuffiat

Postboks 321, 3900 Nuuk
tlf.nr: (+299) 323 702
Fax: (+299) 321 321
Website: https://www.ia.gl
Email: ia@ia.gl
www.facebook.com/ataqatigiit
www.twitter.com/IAtaqatigiit

Attavigitigut/kontakt os

Imaneq 2
Telfon: (+299) 323702
Fax: (+299) 323232
Aningaaq: https://www.ia.gl
Email: ia@ia.gl
b-ass.org lacomix.org magazine-pdf.net