Af: Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiits politiske ordfører

Man kan ikke forskønne ubeboede boliger, mens man på den anden side intet gør på de boliger som folk bor i

Kære Naalakkersuisoq for Boliger, hvor er det dog mærkeligt. Her i vores land er der flere og flere boliger hvor man sætter plader på ruder, fordi boligerne er angrebet af skimmelsvamp. Det er meget mærkeligt at Naalakkersuisoq for Boliger kan finde midler til at forskønne ruderne på de forladte boliger. Det vil da ellers være bedre, hvis man i stedet benyttede midlerne til boliger hvor som folk bor i og som er ramt af skimmelsvamp. 

Vi har ingen Naalakkersuisoq for Overraskelser; Naalakkersuisoq for Boliger må udføre sit arbejde til gavn for mennesker. Hvis Naalakkersuisoq end ikke har føling på de forhold som sin borgere lever under, vil det være beskæmmende.

Hvordan i himlens navn kan du finde på at forskønne forladte boliger med kunstværker?  Brug hellere de sparsomme midler på at renovere de boliger hvor som folk bor i, frem for at forskønne boliger hvor man allerede har truffet en beslutning om, at de skal rives ned. Vi står som måbende tilskuere til, mens Naalakkersuisoq for Boliger nu arbejder hård for at få malet kunstværker på de plader som man har sat i ruderne i forladte boliger som står til at blive revet ned, fordi Naalakkersuisoq ønsker at boligerne skal beboede ud. 

I har som koalition et ansvar. I står med opgaven og i har ansvaret. Inuit Ataqatigiit vil ihærdigt opfordre til, at koalitionen koncentrer sig om vigtige opgaver. Vi kan nu på Naalakkersuisoqs pressemeddelelse konstatere, at man nu ønsker at bruge ressourcer på at forskønne pladerne der er sat på ruderne på forladte boliger, i stedet for at bruge penge på vigtige opgaver.

Den politiske fingerspidsfornemmelse synes at gå i fløjten. Man kan ikke have så overfladisk tilgang til et så vigtigt et ansvar som har konsekvenser for mange mennesker. Hvis ikke Formanden for Naalakkersuisut, Siumuts Inatsisartutgruppe og partiets ledelse ikke kan bedømme Naalakkersuisuts gøren og laden, hvem kan så det? Inuit Ataqatigiit mener at den politiske ansvarsfølelse hos Naalakkersuisut og deres partier er dalende.

Man kan ikke lede vores land samt dets befolkning i så svingende en kurs. I skal have en bedre regeringsførelse. I kan ikke blive ved med at forsvare store fejltagelser og blot sige at oppositionen blot kritiserer for kritikkens skyld og at de er uansvarlige. I må stramme jer an. Demokraatit, Siumut og Nunatta Qitornai samt Atassut som er en del af koalitionen og støttepartier; i må holde op med at gemme jer og komme ud og tage ansvar for jeres handlinger.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0