Folketingsvalg 2015

Sara_Olsvig

Grønlands frie stemme

Det er slet ikke ligegyldigt, hvem der repræsenterer Grønland i Danmark. Det er faktisk temmelig vigtigt. For det handler om Grønlands fremtid. Det handler om os grønlændere.

Det handler om at sikre, at vi har de bedste folk til at varetage vores interesser – uanset om det gælder Pituffik, sælfangst, sikkerheden omkring Grønland – eller alle de andre vigtige sager, som berører os alle sammen.

Inuit Ataqatigiit har i alle år skabt klare og tydelige resultater i folketingsarbejdet. I den forgangne valgperiode har vi opretholdt vores eget sekretariat og har været politisk uafhængige af de danske partier i Folketinget.

I årene der er gået har vi vist, at vi kan samarbejde med alle folketingets partier. Vi har vist en bred indsigt og en evne til at gå forrest i de mange sager som vedrører Grønland.

I den kommende valgperiode vil Inuit Ataqatigiit fortsætte vores stærke position, hvor vi sætter det grønlandske folks interesser forrest. Vi vil fortsat gå forrest for Grønlands interesser.

Som alle ved, er situationen i disse år sværere end nogensinde. Derfor er der brug for en markant og stærk grønlandsk stemme i Folketinget.

Den stemme er Inuit Ataqatigiits.

Inuit Ataqatigiit opstiller fire stærke og dygtige kandidater, som alle er klar til at løfte opgaven i Folketinget. Jeg vil med glæde præsentere vores kandidater:

Aaja Chemnitz Larsen

Múte Bourup Egede – Karo Thomsen Fleischer – Johan Lund Olsen

Godt valg. IA_folketingsvalg_print_beggesider

Sara Olsvig – FORMAND, INUIT ATAQATIGIIT

Inuit Ataqatigiit Kattuffiat

Postboks 321, 3900 Nuuk
tlf.nr: (+299) 323 702
Fax: (+299) 321 321
Website: https://www.ia.gl
Email: ia@ia.gl
www.facebook.com/ataqatigiit
www.twitter.com/IAtaqatigiit

Attavigitigut/kontakt os

Imaneq 2
Telfon: (+299) 323702
Fax: (+299) 323232
Aningaaq: https://www.ia.gl
Email: ia@ia.gl