Lad os handle politisk vedrørende trafikale forhold

Der er i disse dage problemer med afviklingen af både fly og skibstrafikken. Inuit Ataqatigiit mener ikke, at vejrbestemte problemer ikke skal være en sovepude for politiske beslutninger.

Inuit Ataqatigiit vil på det kraftigste opfordre Naalakkersuisut om at genvurdere serviceaftalerne generelt. Manglende handling er ansvarsforflygtigelse. 2 atlantlufthavne står til at blive taget i brug, og serviceaftalerne er ikke tilpasset til de kommende forhold.

Inuit Ataqatigiit vil foreslå at den ansvarlige Naalakkersuisoq indleder samtaler med partierne. Vi håber at samtalerne vil indeholde vurderinger og indstillinger vedrørende kvaliteten af befordringen af borgerne. Tiden er inde til at der udarbejdes en trafikstruktur der ser på hele vores vidtstrakte land under et.

Mikivsuk Thomassen

Medlem af Inatsisartut, Inuit Ataqatigiit

DEL

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin

Skrev en kommentar

Scroll to Top