Inuit Ataqatigiit får en ny Sekretariatschef

Inuit Ataqatigiit Kattuffiats Sekretariat får en ny chef pr. første August. Forretningsudvalget har brugt det sidste stykke tid til en ansættelsesforløb for at finde frem til en ny Sekretariatschef, forretningsudvalget har valgt at ansætte Jane P. Lantz.

“Vi er glad for at stillingen der er vigtigt for partiets virke besættes fast. Det er for Inuit Ataqatigiit vigtigt at finde en profil med politisk tæft. Vi ser frem til at gøre brug af Janes erfaringer og kompetancer med politisk arbejde og politiske målsætninger.”

Múte B. Egede siger om ansættelsen.

På ansættelsen udtaler Jane P. Lantz:

“Jeg ser frem til ansættelsen på en spændende stilling, og jeg ser frem til arbejdet i tæt samarbejde med partiets Forretningsudvalg og Hovedbestyrelse. Jeg er ligeledes klar til at arbejde for landets største parti i sammen med mine kollegaer.”

DEL

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin

Skrev en kommentar

Scroll til toppen