Vores miljømæssige handlinger har altid konsekvenser

I disse dage skaber torskeproduktion af torsk opbevaret i ringe røre. Inuit Ataqatigiit ser torskedød i ringe som beklageligt og sørgeligt.

Da fiskeri er det bærende element i vores økonomi og erhvervsliv, er det vigtigt at vi står i stærkt internationalt. Torskedød i ringe skader vores omdømme. Netop af denne grund vil vi opfordre Naalakkersuisoq for Fiskeri og Fangst i samarbejde med de implicerede at finde frem til en løsning, samt ikke mindst, sikre at lignende ikke gentager sig fremadrettet.

Hvis vi skal udvikle et bæredygtigt fiskerierhverv, er det et must at være opmærksomme på vores miljø omstilling på alle niveau. Inuit Ataqatigiit mener, at vores forfædres eksistensgrundlag, nemlig at værne om naturen og dyrene er et værktøj vi kan benytte os af i resten af verden som et salgsinstrument og at vi i fællesskab som samfund må tage ansvaret for.

Inuit Ataqatigiit

Miljøordfører

Pipaluk Lynge-Rasmussen

DEL:

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på email
Del på Mail

Skriv en kommentar

Scroll til toppen