VORES LAND SKAL IKKE STYRES FRA UDLANDET

Der er klare udmeldinger om midlertidig indstilling samt udskydelse af høringen om Kuannersuit, desuagtet er det ny krystalklart at Naalakkersuisut er blevet døve og nu styres helt og aldeles af GML.

Den udvikling som nu sker fra dag til dag, er chokerende og giver afmagt. Jeg mener at man nu i større grad end tidligere skader demokratiet. Hvem der styrer om Kuannersuit synes nu skåret helt ud i pap.  

Partiet Siumut er delt i flere fraktioner og desværre kan vi ikke se hvad den nye formand og hovedbestyrelse er i stand til at udøve. Dette selv om den nye næstformand har haft en velbegrundet udmelding om udskydelse af høringen, men uden resultat. Hvad angår vores frustrationer føles det nu som en undvigemanøvre som kun skaber falske forhåbninger. For nu har man valgt at se helt væk fra de menneskelige aspekter i sagen og udelukkende er begyndt at fokusere på penge og magt.

Hvor er den nye formand? Hvad mener han i det hele taget?

Demokraatit har nu overtaget styringen af landet, idet de siden deres indtrædelse har forsøgt at overtage ledelsen af landet, og vi kan nu sige, at de nu har kastet bolden videre til embedsværket og GML efter deres succesfulde magtovertagelse. Nu er landet mere splittet end nogensinde før, og manglende respekt for samfundet har afstedført stadigvæk stærkere handlinger fra befolkningens side.

Kære Naalakkersuisoq for Råstoffer uden folkeligt mandat, du har som Naalakkersuisoq udvidet pligt til at handle ydmygt ud fra samfundets krav, men udviser kun ydmyghed fra de udenlandske tyve der ønsker at plyndre Grønland.

Vi som samfund må kræve at Inatsisartut hurtigst muligt indkaldes til møde for at indstille høringerne.

Naja Lund

Inuit Ataqatuigiit

Kommune Kujalleq.

DEL:

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på email
Del på Mail

Skriv en kommentar

Scroll til toppen

Se vores kandidat liste for