Kunderne skal prioriteres

Af: Aqqaluaq B. Egede, Politisk ordfører

Kunderne skal prioriteres

Vi er helt sikre på, at Nukissiorfiits effektiviseringer vil foregå ved at man prioriterer sine kunder højt. Naalakkersuisuts indblanding i Nukissiorfiits daglige drift har afstedkommet en debat. 

Vi ved at borgerne ikke helt er parate til at opfylde det offentliges mål om øget digitalisering af samfundets drift.

Inuit Ataqatigiit lægger vægt på, at Nukissiorfiit viser nænsomhed i deres effektiviseringer. Inddrivelse af brugernes regninger samt forebyggelse af restancer samt arbejdet for ikke at øge antallet af folk der bliver smidt ud af deres lejligheder må medføre at kundeservice bli-ver prioriteret højt. Reform må ikke have som mål at nedbringe kvaliteten af det offentliges kundeservice.

Inuit Ataqatigiit har den grundlæggende mening, at virksomheder som Nukissiorfiit skal have den bedst mulige service over for samfundet. Hvis der skal ske besparelser i Selvstyre ejet virksomheder eller selskaber, ønsker vi at deltage i disse bestræbelser. Men det betyder ikke at man foretager panikagtige opsigelser af medarbejdere som skader kommuner og den al-mindelige drift og udvikling af samfundet samt beskæftigelsen. Nej; det må fra politisk hold være et krav at reformer skal være helhedsorienteret indsatser. Indsatser der gør vores økonomi og samfund stærkere.

Inuit Ataqatigiit er parate til at samarbejde med sådanne tiltag.

DEL:

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på email
Del på Mail

Skriv en kommentar

Scroll til toppen

Se vores kandidat liste for