Inuusuttut Ataqatigiit opfordrer til ikke at være en del af koalitionsforhandlingerne

Vi er midt under en meget voldsom politisk turbulens.  Partii Naleraqs exit er for os forståeligt og nok delvist selvforskyldt.

Nu når de eksisterende koalitionspartier skal ud og genforhandle aftaler med de andre partier sender Inuusuttut Ataqatigiit en opfordring om, at vores parti ikke bare skal ’hoppe i’ til forhandlingsrunderne.

Opfordringen begrunder vi med, at det nuværende Naalakkersuisut har haft grundlæggende og uløste problemer med dårlig ledelse og samarbejdsproblemer koalitionspartierne imellem.

Inuusuttut Ataqatigiit mener derimod at det nu er på tide, at etablere en stabil og handlekraftigt politisk ledelse. Landets unge ønsker en politisk leder der udviser lederevner, som formår at samarbejde bredt over partierne, som evner og lyst til at gå på kompromis, især i en tid med så store sager der skal træffes beslutninger om. Med de seneste udmeldinger in mente, mener Inuusuttut Ataqatigiit ikke at den nuværende Naalakkersuisut Formand besidder de ovenstående kvalifikationer.

I samarbejdsvillighedens ånd
Lars-Salik H. Kielsen
Inuusuttut Ataqatigiit Formand 

DEL:

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på email
Del på Mail

Skriv en kommentar

Scroll til toppen

Se vores kandidat liste for