Folketinget: Inuit Ataqatigiit takker for den fortsatte tillid

Folketinget: Inuit Ataqatigiit takker for den fortsatte tillid

Vi er fra Inuit Ataqatigiit glade og beærede over, at vi med igen har fået vælgernes tillid til at fortsætte vores arbejde i Folketinget. Tusinde tak til alle vores vælgere. Vi er også glade for, at vi kan fortsætte vores arbejde som Grønlands største parti i Folketinget.

Et stort tillykke til Inuit Ataqatigiits nye folketingsmedlem Aaja Chemnitz Larsen. Det er et flot resultatet. Med Aaja får vi et arbejdsomt folketingsmedlem med ben i næsen. En saglig, sober og troværdig kvinde som vil kæmpe Grønlands sag i alle henseender. En stærk stemme på det udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitiske. En repræsentant med stor erfaring fra internationalt samarbejde og ikke mindst med en stærk socialpolitisk indsigt.

En kæmpe tak til vores fantastiske øvrige kandidater, Johan Lund Olsen, Múte Bourup Egede og Karo Thomsen Fleischer. Vi er stolte af vores valgkamp som har været præget af sammenhold, har været udført sobert, troværdigt og med masser af glæde.

Vi glæder os til at arbejde for hele Grønland og hele den grønlandske befolkning og til fortsat at være Grønlands frie stemme i Folketinget.

Tak.

Sara Olsvig

Inuit Ataqatigiit

 

 

DEL:

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på email
Del på Mail

Skriv en kommentar

Scroll til toppen