Inuit Ataqatigiit Demokraatillu suleqatigiinnissamik isumaqatigiissuteqartut.

Inuit Ataqatigiit Demokraatillu suleqatigiinnissamik isumaqatigiissuteqartut.

Nuannaarutigalugu nalunaarutigissavarput kommune kujallermi Inuit Ataqatigiit Demokraatillu suleqatigiinnissamik isumaqatigiissuteqarmata. Tamanna Kommune Kujallermi oqaluttuarisaanermi siullerpaamik pivoq. Suleqatigiinneq torersoq aammalu inerititaqaqatigiinnissamik siunertaqaqatigiiffiusoq atsioqatigiiffigaarput. Demokraatit kommunalbestyrelsemiilermatali suleqatigilluarsimavagut, soorluttaaq aamma ataatimiititaliani akaareqatigiilluta suleqatigisarigut. Qinigaaffiullu sinnerani anguniagaqatigiissutissavut qilanaaraavut.

Stine Egede, borgmesteri Kommune Kujalleq

stno_2023-06-19_14-48-24

DEL

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin

Skrev en kommentar

Scroll to Top