Tak

Inuit Ataqatigiit takker for det samarbejde vi har haft de sidste 4 år. 4 fantastiske år. Der er rigtig mange ting der er lykkedes for os. Men vi har også været igennem mange svære diskussioner og store beslutninger. Det har været meget vigtigt for os tage beslutningerne, ikke ud fra om de var populære, men fordi de var rigtige og nødvendige – også når vi har været i modvind. Vi har stadig masser af store opgaver – forandringsprocessen er lige sat i gang. Derfor håber at vi får mandat til stadig at varetage landets politiske ledelse.

 

Vi er stolte af de resultater vi har nået i den forløbne valgperiode. Vi har, sammen med alle de gode kræfter i landet, skabt et solidt og pålideligt økonomisk fundament. Vi har for første gang i vores historie, gennem grundige undersøgelser og analyser, kunnet fremlægge langsigtede planer som skal sikre vores fremtidige velfærd og vores voksende selvstændighed.

 

Vi arbejder hårdt for at skabe grundlaget for nye erhvervsaktiviteter og dermed også formindske arbejdsløsheden. Vi har siden 2009 brugt 100 mio.kr. ekstra til indsatsen for børn og unge. Og vi har taget fat i mange af de problemer som bremser os som folk.

 

Vi glæder os meget til den 12. marts. Vi skal fejre demokratiet på tværs af partier og meninger.

 

Godt valg!

Inuit Ataqatigiit Kattuffiat

Attavigitigut/kontakt os

Imaneq 2
Telfon: (+299) 329888
Fax: (+299) 323232
Aningaaq: http://ia.gl
Email: ia@ia.gl